Sağlıklı ekmek konusunda bilinç oluşturabilmek için faaliyetlerine devam eden Halk Ekmek, fabrikaya öğrenci ve halk gezileri düzenlemeye devam ediyor. Fabrikayı, son olara
Deniz kumu k Kepez ilçesinden 220 kişilik grup gezdi. Grubu gezdiren Halk Ekmek Genel Müdürü Mükremin Asil, 'Türkiye'nin En Modern Ekmek Fabrikası' unvanına sahip olan tesislerinin 2007'de hizmete girdiğini belirtti.
Fabrikalarında sağlığın ve hijyenin üst seviyelerde olduğunu ifade eden Genel Müdür Asil, "Ekmeğimize katkı maddesi koymuyoruz. Buna rağmen 5-6 gün bayatlamıyor. Doğal bir tadı var. Hepsinden önemlisi el değmeden hazırlanıyor. Fabrikada şimdiye kadar günlük 100 bin ekmek üretim kapasiteli bir tünel hizmet veriyordu. Şimdi ikincisini yapıyoruz. Önümüzdeki günlerde ekmek çeşitlerimizi artırıyoruz. Şeker hastaları için ekmek üreteceğiz. Hamburger ve tost ekmeğini de çeşitlerimiz arasına katacağız." şeklinde açıklamada bulundu.
Mükremin Asil, Kepezlileri üretim yeri belli olmayan ekmekleri tüketmemeleri konusunda da uyardı. Asil, Antalya'da 70 civarında ruhsatsız fırın olduğunu söyledi
Kategori : SAĞLIK