4 aylık hamileyi bile pazarladılar

  • Home
  • 4 aylık hamileyi bile pazarladılar
4 aylık hamileyi bile pazarladılar
Azerbaycan ve Türkmenistan'da yayınlanan gazetelere 'Çocuk bakıcısı aranıyor' ilanı verdiler, gelen kadınları fuhuşa zorladılar...Abone ol

Bursa'nın Osmangazi İlçesi’nde, bir apartmanın 8’inci katından, içinde ‘İmdat bizi kurtarın’ notu bulunan ayakkabı atıldı.

hair transplant turkey before and after >Başına düşen ayakkabı ve içindeki mesajı gören çocuk durumu bildirince polis operasyon başlattı. Evde fuhuş yapıldığını belirleyen ve müşteri gibi davranan polisler, ‘fuhuş’ ve ‘fuhuşa aracılık’ yapmak suçundan sabıkası bulunan 36 yaşındaki Yaşar O., 30 yaşındaki Tamer K. ve 34 yaşındaki Sevinç R. ile 4 kadın için geceliği iki bin liraya anlaştı. Kadınlarla bir otelde buluşup parayı alan şüpheliler polis tarafından suçüstü yakalandılar. Emniyete getirilen Azerbaycan ve Türkmenistan uyruklu 4 kadının polise verdikleri ifadelerinde, ülkelerinde yayınlanan gazetelerde, “Türkiye’de yüksek ücretli çocuk bakıcısı aranıyor” ilanı üzerine verilen telefonları arayıp, ücrette anlaştıktan sonra Bursa’ya geldiklerini söyleyerek, “Bizi bir eve kapatıp, zorla fuhuş yaptırdılar” dediler.

ÜLKELERİNE GÖNDERDİLER



Kategori : GÜNCEL

Whatsapp İletişim