Bebeksiz ailelere umut semineri

  • Home
  • Bebeksiz ailelere umut semineri
Bebeksiz ailelere umut semineri
Mamak Belediyesi ve Centrum Klinik Özel Ankara Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi işbirliğiyle düzenlenen "Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Semineri" yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.Abone ol


Mamak Kültür Merkezi, Mamak Belediyesi ve Centrum Klinik Özel Ankara Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi işbirliğiyle gerçekleştirilen "Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Semine promosyon çakmak ri"nin ikincisine ev sahipliği yaptı.

"Umutsuzluklarınız, mutluluğa dönüşüyor" sloganıyla düzenlenen seminere Mamaklı aileler yine yoğun ilgi gösterdi. Bebeksiz ailelere umut olan seminerde Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ün eşi Zeliha Akgül de aileleri yalnız bırakmadı. Akgül, sosyal amaçlı projelere destek verilmesinin çok önemli olduğunu belirtti.

Seminerde aileler, dağıtılan el broşürleriyle konu hakkında bilgilendirildi. Prof. Dr. Recai Pabuçcu, seminerde menopoz, rahim ağzı kanseri, meme kanseri ve kısırlık hakkında sinevizyon eşliğinde bilgi verdi. Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleştirilen seminerde Pabuçcu, ailelerin genel kadın sağlığı ve tüp bebek konusunda merak ettiği soruları da yanıtladı.
Seminer girişinde kayıt altına alınan aileler, Centrum Klinik Özel Ankara Kadın Sağlığı ve Tüp Bebek Merkezi'nde randevu sistemiyle görüşmeye çağrılacak ve şikayetlerini uzman doktorlarla hiçbir ücret ödemeden paylaşabilecek. Çiftlerde kısırlık halleri ve tüp bebek yapmadan önceki tedavi metotlarının anlatıldığı seminerler, bu yıl da devam edecek.



Kategori : SAĞLIK
Whatsapp İletişim