Kılıçdaroğlu'ndan kurşun gibi sözler

  • Home
  • Kılıçdaroğlu'ndan kurşun gibi sözler
Kılıçdaroğlu'ndan kurşun gibi sözler
CHP'li Kılıçdaroğlu, öyle benzetmeler yaptı ki bu kez kesin kavga çıkacak. İşte Kılıçdaroğlu'nun o inanılmaz sözleri;Abone olCHP Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Narlıdere Belediye Başkanlığı'nın düzenlediği 'siyaset ve yolsuzluk' konulu panele katıldı.

Kılıçdaroğlu, TRT'nin "Tayyip Radyo Televizyon" olduğunu iddia ederken Başbakan'ın da en zengin kişiler arasında yer aldığını söyledi.

Panelde Yargıyı, Hükümeti ve Başbakanı hedef alan Kılıçdaroğlu, Başbakan'a 'kalpazan', Maliye bakanına ' turkey hair transplant package naylon faturacı', Adalet Bakanına da 'Ali Dibocu' benzetmesi yaptı. Kılıçdaroğlu, AK Parti'nin 'devletin kadrolarını ve devleti ele geçirmek istediğini' iddia etti. Başbakanın Danıştay'a ilişkin 'Gelsin, Danıştay yönetsin'' şeklinde konuşmasına Kılıçdaroğlu "Bu sözler, tipik olarak yargıya müdahaledir." dedi.

Kılıçdaroğlu, Narlıdere Belediyesi ile Türkiye Parlamenterler Birliği İzmir Şubesi'nin Narlıdere Kültür Merkezi'nde düzenlediği panele İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ve 12 ilçe belediye başkanı katıldı. Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin rayından çıkmış bir tren gibi gittiğini", CHP olarak bu treni rayına oturtacaklarını kaydetti. Kılıçdaroğlu "AK Parti devletin tüm kadrolarını ve devleti ele geçirmek istiyor. Türkiye'yi ağır adımlarla, hatta bazı yazarların deyişiyle koşar adımlarla faşizme götürmek isteyen bir parti görünümünde. Partilerinin adında ak olabilir ama asla ak değiller, aklıkla alakaları yok, AK Parti değil, kara parti." şeklinde konuştu.

ERDOĞAN'A SERT SÖZLER

Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bir konuşmasında 'Ben de Kunta Kinte'ydim' benzetmesine dediğinerek "Bizim bildiğimiz Kunta Kinte, hiçbir zaman varlıklı olmadı, haklarını arayarak, mücadele ederek bir yerlere geldi. Başbakan'ın Rize'den Kasımpaşa'ya geldiğinde, futbol oynayacak ayakkabı alacak parasının olmadığını kendi arkadaşları anlatıyor. Şimdi Başbakan, dünyanın en zengin, en varlıklı başbakanları arasında. Anladığımız kadarıyla, bu varlıklanan, köşeyi dönen bir Kunta Kinte." dedi.

YARGIYA MÜDAHALE İDDİALARI



Kategori : POLİTİKA
Whatsapp İletişim