Saadet Antalya'da erken seçime hazır

  • Home
  • Saadet Antalya'da erken seçime hazır
Saadet Antalya'da erken seçime hazır
Hükümet 'erken seçim yok' diyor ama muhalefet yarın seçim olacak gibi çalışıyor. SP Antalya yöneticileri arazide!Abone ol

Başbakan Tayyip Erdoğan ısrarla erken seçim olmayacağını açıklıyor, ancak muhalefet partileri yarın erken seçim olacak gibi çalışıyor. Saadet Partisi Antalya İl ve İlçe teşkilatları günlerdir sokak sokak dolaşıyor, kahvehaneleri ziyaret edip destek isityorlar.

Saadetliler İl Yönetimi, Muratpaşa İlçe Başkanı Av. Ali Aktaş, Konyaaltı İlçe Başkanı İnş. Müh. Mehmet Akif Bilgin ve beraberlerindeki Konyaaltı İlçe Teşkilatı kalabalık bir ekiple Konyaaltı'nda ziyaretlerde bulundular.

Kahvehanelerdeki vatandaşların dertlerini dinl hair transplant turkey before and after eyen ve bir süre onlarla sohbet ettikten sonra esnaf ve çiftçi ziyaretinde de bulunan Saadet Partililer herhangi bir erken seçime çoktan hazır olduklarını gösterdiler. Saadetliler yaptıkları ziyaretlerde vatandaşların asıl gündeminin ekonomik sıkıntılar, işsizlik, açlık ve terör olduğunu ve AKP’nin verdiği hiçbir sözü özellikle de tamamen özgür bir anayasa yapılması yönündeki sözünü yerine getirmediğinden yakındıklarını gördüler.

Konyaaltı İlçe Başkanı M. Akif Bilgin ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada: “Ergenekon davası dışında iktidarın tutunabileceği hiçbir dalın kalmadığı halk tarafından biliniyor artık. Elbette suçlular hak ettikleri cezayı görmeliler ancak bu durum kullanılarak diğer meselelerin hiç gündeme gelmemesi işin başka boyutlarının da olduğunu gösteriyor. Örneğin darbe teşebbüsünde bulunanlar yargılanırken bizzat darbe yapanlar ortalıkta dolaşıyor. Gece gündüz halk ekonomik sıkıntılarla boğuşurken ve sürekli şehit haberleri gelirken gündemin peşi sıra Ergenekon olması tabi ki kafalarda bir dizi soru işaretleri bırakıyor ” dedi.

Muratpaşa İlçe Başkanı Ali Aktaş yaptığı açıklamada “Yaptığımız ziyaretlerde halk anayasanın birkaç maddesinde yapılacak olan değişiklikleri asla yeterli görmüyor. Yapılması gereken tamamen gözden geçirilmiş, herkesin katılımı ile yapılacak olan özgür bir anayasadır. Bu durumda iktidara ve tüm muhalefete çok önemli görevler düşüyor” dedi.
Saadetliler yaptıkları ziyaretlerde vatandaşların kavga ve polemik içeren politik hamlelerden artık bıktıkları ve asla bundan sonra bu türlü yürütülen politikalara pirim vermeyecekleri yönünde tespitte bulundular. İl Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Tekin ise “Meclisteki grubu bulunan muhalefet partilerinin hiç biri yapıcı ve çözüm üreten bir muhalefet anlayışına sahip değiller. Bu da haliyle AKP’nin ekmeğine yağ sürüyor. Saadet Partisi ise bunlardan farklı olarak yapıcı ve çözüm taraflı muhalefet yürütmektedir. Dolayısı ile AKP’nin tek alternatifi Saadet Partisi’dir” dedi.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim