Hamile karısının arabasını patlattı!

  • Home
  • Hamile karısının arabasını patlattı!
Hamile karısının arabasını patlattı!
Orduda bomba imha uzmanı olarak görev yapan adam, hamile karısının otomobilini havaya uçurduAbone ol

32 yaşındaki Victoria Fabian, İngiltere, Kent'teki sakin kasabada 32 yaşındaki kocası Nicholas ve sekiz yaşındaki oğlu Charlie'yle birlikte yaşıyordu.

Geçtiğimiz cuma günü, saat 13.00 sularında oğluyla birlikte otomo ersağ 2024 biline bilen hamile Victoria'nın aracı komşularının gözü önünde havaya uçtu.
Hemen hastaneye kaldırılan kadının bacaklarının parçalandığı, vücudunda ağır yanıklar oluştuğu, ancak bebeğinin sağlığında bir problem görünmediği açıklandı.

Sekiz yaşındaki Charlie'nin de patlamayı hafif yaralarla atlattığı öğrenilirken, Fabian'ın iyileşmesinin oldukça uzun süreceği açıklandı.
Komşuları olay anında şiddetli bir patlama sesi duyduklarını, ardından da otomobil parkından yükselen dumanları gördüklerini belirttiler.
Bir görgü tanığı, Fabian'ın bacaklarının patlamada parçalandığını anlattı.
Patlamanın ardından olay yerinde 400 metrelik güvenlik alanı oluşturan askeri bomba imha uzmanları, bölgenin tamamen güvenli olduğundan emin olana dek, insanları evlerine yaklaştırmadı.

Olayın ardından, orduda bomba imha uzmanı olarak görev yapan ve Afganistan'a gönderilmeyi bekleyen Fabian'ın kocası Nicholas, cinayete teşebbüs suçlamasıyla gözaltına alındı.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim