Yayalar huzurla yürüyecek

  • Home
  • Yayalar huzurla yürüyecek
Yayalar huzurla yürüyecek
Sultanbeyli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yayaların huzur ve güven içerisinde kaldırımları kullanabilmeleri için çalışma başlattı.Abone ol

Sultanbeyli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, trafikte yaşanabilecek tehlikeli durumlara karşı önlem almak, yayaların huzur ve güven içerisin ersağ 2024 de kaldırımları kullanabilmelerine imkân tanımak amacıyla kaldırım ve tretuvar çalışması başlattı.

İlk çalışmalar Battalgazi, Ahmet Yesevi ve Abdurrahmangazi mahallelerinde başladı. Battalgazi Mahallesi Mukaddes Caddesi’nde bin 500 metrekarelik alan yapılırken, Sarısu Sokak’ta bin ve Yıldırım Caddesi Yelken, Yadigar ve Öncü sokaklarında da yine bin metrekarelik alanda çalışmalar sürüyor. Ahmet Yesevi Mahallesi Ensar Caddesi ile Abdurrahman Gazi Mahallesi Emir Caddesi’nde de yine biner metrekarelik alanlar hedefleniyor. Toplamda hedef rakam 5500 metrekare.

Sultanbeyli’nin genelinde devam edecek çalışmalarda ekiplerin bir sonraki durağı, Mecidiye Mahallesi Ağrı Caddesi. Ardından Turgut Reis Mahallesi Ardahan Sokak ve Mimar Sinan Mahallesi Hikmetyar ve Bakkaloğlu caddeleri ile Abdurrahmangazi Mahallesi Dumlupınar Caddesi var.



Kategori : GÜNCEL
Whatsapp İletişim